Ekstra-trening med «noget attåt»

 

Siden vi ikke kan holde gradering lørdag den 6.juni som opprinnelig planlagt, vil vi forsøke en lengre utetrening lørdagen etter, lørdag 13. juni, og vil runde av dagen med gradering for de fleste. Alt vil foregå på den nye fotballbanen nedenfor klubbens lokaler. Vi har reservert området.

Vi starter kl 10.00 med utetrening i en gruppe. Etter en time, tar vi 15 minutter pause, og fortsetter slik til vi har hatt 3 treninger. Deretter blir det utdeling av nye belter og diplomer. (Graderingen foregår i treningen, og ikke ved individuell fremvisning).

Foreldre og andre tilskuere er velkomne, men må sitte i behørig avstand, utenfor gjerdet, og bringe egne stoler. Man tar med egen mat og drikke også, om man ønsker.

Treningen er gratis, og graderingen koster kun kr 200,- (vanlig 400,-). Bare de som deltar på hele treningen, kan gradere.

Det er spesielt ønskelig at brunbelter deltar på treningen.

Øvrige regler mht smittevern gjelder som for de tidligere utetreningene. Vi følger alltid FHI sine anbefalinger og regler.

VIKTIG AT ALLE FØLGER MED PÅ KLUBBENS FACEBOOK-SIDE. Der kan du melde deg på arrangementet, og skulle været svikte er det der (Facebook) informasjon om endringer kommer. (Hvis været svikter, vil hele saken utsettes til dagen etter, samme tid. Hvis det regner den dagen også, skyves alt til lørdagen etter det, den 20.)

Posted in Nyheter.